Nyheter

Spray Gun i Linköping

I september påbörjade vi ett nytt projekt i Linköping. Smista Tak kommer att utföra jobbet i samarbete med "DinTakläggare" från Arvika.

Tätskikt i form av Derbigum klistras fast i det gamla tätskiktet med hjälp av en maskin (Spray Gun). På så sätt slipper man göra infästningar för att hålla det nya tätskiktet på plats.

Andra etablering i Järna hos Lantmännen

Smista Tak påbörjade under sommaren  omläggningen av Lantmännens tak som befinner sig i Järna söder om Stockholm. Under vecka 27 gjorde vi en andra etablering, en isolering som hade väntat på marken skulle upp på taket. Sedansommarens slut har Lantmännen nu ett bekymmerfritt tak i många år framöver.

Två felfria besiktningar

Den 28 juni besiktigade materialleverantören två av våra utförda jobb. Hantverkshuset i Tullinge och Peabs bostadshus som har växt fram i Huvudsta centrum klarade båda besiktningen utan anmärkningar.

 

 

 

 

 

Vi är med och lyfter Hornstull

Onsdagen den 15 februari lyfter vi upp takpapp och isolering på kvarteret Bulten i Hornstull. Då är vi igång med taket på Bulten 19, där vårt jobb kommer att bidra till minskade störningar från trafiken och ökad trygghet för alla Hornstullsbor.

Läs mer...

Certifierade för brandgasventilatorer

Nu är vi certifierade att utföra servicearbeten på brandgasventilatorer. Det gör att vi nu även kan erbjuda underhålls- och reparationsarbete på de vanligaste rökluckorna. Låter det intressant? Hör gärna av dig till oss för mer information om vår service på rökluckor.

Fler artiklar...

Sida 1 av 2

Första
Föregående
1