I framkant när det gäller tak

Vi kombinerar ett gediget kunnande inom tak med ett stort engagemang för kvalitet och hållbarhet. Det är aldrig krångligt att få hjälp av oss. Du får snabbt svar på såväl offertförfrågningar som frågor om material och konstruktioner. Bland våra kunder finns såväl byggföretag som bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare, som uppskattar vår trygghet och personliga service.

Oberoende och heltäckande

Smista Tak är helt oberoende gentemot leverantörer och material. Det ger oss möjlighet att rekommendera den bästa lösningen och följa med i utvecklingen av nya produkter och innovationer, samtidigt som vi kan anpassa oss till olika önskemål eller krav.

Familjeföretag sedan 2002

Smista Tak startades 2002 i Smista av Dragan Parezanovic, som fortfarande driver företaget tillsammans med sönerna Ivan och Bojan. Sedan starten har vi vuxit med ett tiotal anställda och idag är vi flitigt anlitade av den offentliga byggsektorn. Vårt högkvarter finns numera i Västberga men familjeföretagets själ och hjärta präglar fortfarande vårt arbetssätt – såväl hos ledningen som hos alla anställda.

Socialt ansvar

Vi strävar också efter att med små medel göra en insats för samhället, genom att via bland annat Arbetsförmedlingen ta in medarbetare som av olika skäl har svårt att ta sig in på arbetsmarknaden.